Verhuur van recreatiewoning op juiste wijze

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Presenteer uw vakantiehuis op de juiste manier

Bent u de trotse eigenaar van een recreatiewoning in Nederland of elders in Europa? In veel gevallen zult u deze voor een groot deel van het jaar willen verhuren, om zo wat te kunnen verdienen aan de leegstaande vakantiewoning. Door het grote aanbod aan recreatiewoningen op zowel bungalowparken, als ook bij particuliere verhuurders, is dit niet altijd even eenvoudig. Wij helpen u graag met het aantrekkelijk aanbieden van uw recreatiewoning, wat de kans op het vinden van een geschikte huurder een stuk eenvoudiger kan maken. Heeft u een specifiek type huurder op het oog, of wilt u zich richten op een brede doelgroep? Dit is een eerste aspect, waar u rekening mee dient te houden tijdens het maken van uw advertentie voor de verhuur van de recreatiewoning.

Kies voor aantrekkelijke foto’s

Een foto zegt over het algemeen meer dan duizend woorden! Dit geldt ook zeker voor de verhuur van een vakantiewoning. Niet alleen foto’s van de recreatiewoning zelf kunnen potentiële huurders over de streep trekken, ook een mooie foto van de omgeving lokt veel mensen. Wie wil er immers geen prachtig uitzicht over een langgerekt strand, over de bergen rondom uw huisje, enzovoorts? Let er wel op dat de  foto’s een representatief beeld van de vakantiewoning geven. U wilt potentiële huurders immers op een eerlijke manier een beeld geven van de vakantiewoning die u biedt. Het is vanzelfsprekend logisch, dat men doorgaans foto’s kiest van de mooiste plekken in huis. Denk aan een gerenoveerde badkamer of keuken, een leuke zithoek in de woonkamer, enzovoorts.

Verleid huurders met gratis faciliteiten

Nederlanders staan er doorgaans om bekend, dat ze al snel de aandacht vestigen op producten en services die gratis zijn. Een unieke kans om uw vakantiewoning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële huurders! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te vermelden dat huurders de beschikking hebben over een internetverbinding, maar veel beter zou het zijn om hier van te maken: “Gratis WiFi inbegrepen”. Het woordje ‘gratis’ doet vaak meer, dan u vooraf kunt vermoeden!

De gratis internetverbinding is slechts één van de voorbeelden van gratis faciliteiten, die u de huurders kunt bieden. Ook kunt u bijvoorbeeld voor een kleine prijs leuke mini’s aanschaffen, zoals douchegel en shampoo. Door dit vooraf te vermelden, zal de vakantiewoning bij steeds meer mensen in de smaak vallen. Simpele tips, die het verhuren van uw vakantiewoning wellicht een stuk eenvoudiger zullen maken.

Geef uw vakantiewoning een naam

Het klinkt wellicht wat gek, het geven van een naam aan uw recreatiewoning. Toch kunt u hiermee het potentiële aantal huurders voor uw vakantiewoning aanzienlijk vergroten. Tegenwoordig worden er dermate veel vakantiewoningen aangeboden, dat het lastig is om uzelf te onderscheiden van de concurrentie. Door uw woning een naam te geven, valt de recreatiewoning direct op in het totaaloverzicht met aangeboden vakantiehuizen.

Vernoem uw vakantiehuis bijvoorbeeld naar de streek waar deze staat, naar een klein dorpje in de buurt, een specifiek woord uit een Buitenlandse taal, enzovoorts. 

Uw recreatiewoning populair maken met reviews

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Maak het huurders comfortabel in uw huisje

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

0 reacties

Reactie plaatsen