Online verhuren? denk aan het fotomateriaal!

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Goede foto's van je vakantiehuis helpt bij een goed verhuurrendement

Als u eigenaar bent van een tweede woning en deze via een website te huur wilt aanbieden dan is het belangrijk te gaan voor een optimale presentatie van uw vakantiehuis. Het aanbod van vakantiewoningen op het internet is overweldigend en het zoekgedrag van de consument is zeer vluchtig. Daarom moet uw 2de huis direct eruit springen bij de websitebezoeker.

Websitebezoekers kijken eerst naar het fotomateriaal

Het eerste waar de doelgroep naar kijkt is het fotomateriaal, het is dan ook erg belangrijk om foto’s van uw vakantiehuisje te hebben die de potentiële huurders aanspreken. In dit artikel een aantal tips wat voor foto’s te gebruiken als u middels een online advertentie uw tweede huis op Recreatiewoning.nl of een andere website wilt promoten.

stap 1: zorg dat uw vakantiewoning netjes onderhouden is

Als u uw vakantiewoning wilt aanbieden op het internet en via fotomateriaal een goede indruk wilt geven aan uw doelgroep is het van het grootste belang dat de foto’s aanspreken.
Verstandig is het dan ook om eerst eens kritisch te kijken naar uw recreatiewoning. Is het netjes opgeruimd ? Ligt de tuin er goed bij ? Hebt u een privézwembad dan is het ook hier belangrijk dat dit er tiptop uitziet.

stap 2: zorg voor optimale condities als u de foto’s schiet

Natuurlijk wilt u dat uw 2de huis er goed uitspringt op het internet, hier kunt u voor een groot deel zelf aan bijdragen. De foto’s die u binnen in de woning maakt moeten goed belicht zijn. Zorg er dus voor dat u waar gewenst goed bij kunt lichten. Alles voor een optimale presentatie.
Aan de buitenzijde is het belangrijk dat het een kleurig plaatse wordt. Goed weer is dan ook absoluut een toegevoegde waarde. Ga geen foto’s maken op een grauw of bewolkte dag. Een heldere blauwe hemel en zonnig karakter scoren het beste.
Hebt u een vakantiehuis in Oostenrijk of  een leuk chalet in Zwitserland en u wilt deze tijdens het wintersportseizoen verhuren dan is het verstandig om ook foto’s te maken van uw tweede woning in een winterse omgeving.

stap 3: presenteer een totaal beeld van uw 2de huis aan de internetbezoeker

Denk voordat u de foto’s gaat maken goed na over de mogelijkheden hoe uw vakantiehuis te presenteren aan uw doelgroep. Als u uw tweede woning voor de verhuur op Recreatiewoning.nl wilt promoten is het goed te weten dat u maximaal twaalf foto’s in uw advertentie kunt verwerken. Wij raden u ook aan om dit te doen.
Welke foto’s moet u tonen in uw promotie op het internet ? Maak foto,s van de buitenkant van het vakantiehuis en ook van de belangrijkste ruimtes in de recreatiewoning. Denk dan aan de keuken, eventuele eetkamer, woonkamer, badkamer en minimaal één slaapkamer.
Als u beschikking heeft over een eigen tuin dient u deze ook zeker te tonen. Ook een privézwembad is natuurlijk van toegevoegde waarde. Maar maakt u vakantiewoning onderdeel uit van een vakantiepark dan is het verstandig ook dit te tonen.
Ook de omgeving maakt een wezenlijk onderdeel uit van de vakantiebeleving en het is dan ook verstandig om enkele foto’s te maken van de directe omgeving. Benadruk vooral de natuur en het uitzicht vanaf uw vakantiehuis.

Een goede advertentie van uw vakantiehuis op Recreatiewoning.nl behelst meer dan alleen fotomateriaal maar dat neemt niet weg dat een goede serie foto’s de basis is van een geslaagde promotie op onze (of een andere) website.
Denk dus goed na hoe uw vakantiewoning te promoten op het internet. Dit verhoogt de kans op een beter verhuurrendement aanzienlijk.
Veel succes met de presentatie van uw 2de huis op het internet!

Online reiswinkel wint terrein

Geplaatst op 28-11-2019 in Vakantiehuis

Emigratie naar Zwitserland

Geplaatst op 28-11-2019 in Emigreren

0 reacties

Reactie plaatsen